Storm Service & Trading repareert en onderhoudt wereldwijd scheepsmotoren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook voor de in- en verkoop van onderdelen van scheepsmotoren zijn we uw partner.

Service

Storm Service & Trading staat 24/7 voor u klaar om onderhoud te plegen aan scheepsmotoren. Onze medewerkers zijn in staat om snel te handelen bij storingen en zijn beschikbaar om preventief onderhoud te plegen aan scheepsmotoren van diverse merken.

Lees meer

Trading

We hebben een grote voorraad onderdelen voor scheepsmotoren van uiteenlopende fabrikanten. De voorraad bestaat uit nieuwe onderdelen en onderdelen die gereconditioneerd zijn in onze eigen werkplaats. Storm Service & Trading levert de onderdelen wereldwijd.

Lees meer

Diagnose

Een betrouwbare scheepsmotor is belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Diagnoses over de staat van de scheepsmotor helpen problemen te voorkomen tijdens de bedrijfsactiviteiten. Storm Service & Trading helpt u daarom verder bij periodieke diagnoses en bij incidentele diagnoses, bijvoorbeeld na schade.

Lees meer

Cases

Smit Bolnes Replacing Main Bearing (Asia)

Order from Client to replace all Main Bearing from their Main Engine “Smit Bolnes L308 HDK”.

Original  Bearings supplied by Storm Service and trading own Stock.

Smit Bolnes L 308 HDk (Europe)

Renewing V-seal on crankshaft

Wij opereren wereldwijd

Interesse? Neem contact met ons op.