Diagnose

Diagnose

Om storingen efficiënt op te lossen is een goede diagnose essentieel. Storm Service & Trading helpt u wereldwijd verder met het stellen van betrouwbare diagnoses en de repareren van scheepsmotoren.

Storingen in kaart brengen

Als uw scheepsmotor niet meer naar behoren functioneert dan is het belangrijk om te onderzoeken waardoor de problemen worden veroorzaakt. De monteurs van Storm Service & Trading zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van Smit MAN en Smit BOLNES scheepsmotoren. Voor deze scheepsmotoren maken we ook diagnoses op. We brengen het functioneren van de scheepsmotoren in kaart en bieden u een overzichtelijke rapportage van de verbeterpunten.

Schade vaststellen

Als de scheepsmotor schade heeft opgelopen door een aanvaring of door weersomstandigheden, dan is het voor de verzekering belangrijk dat er een objectieve diagnose wordt gedaan. Storm Service & Trading brengt de schade aan de motor, schroef en as uitgebreid in kaart en maakt hier een rapportage voor op. Desgewenst maken we voor u een offerte om de schade aan de scheepsmotor te herstellen.

Wereldwijd beschikbaar

De monteurs van Storm Service & Trading staan dagelijks voor u klaar. We helpen u graag verder als u problemen heeft terwijl u met uw schip in Nederland ligt, maar ook wanneer u verder van huis bent helpen onze monteurs u graag verder. We zijn op afroep wereldwijd inzetbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week.